Bytelná postel, dobrá matrace a další tipy pro zdravý spánek

Vybrat si tu správnou variantu pro Váš spánek bývá obtížné, dovolte nám poradit vám jak nato a na co si dávat pozor.

Read more
0 comments
3740 views

5 rad pro výběr ideálního polštáře

Ideální polštář je spolu s kvalitní matrací a roštem základním předpokladem zdravého spánku, který vás důkladně zregeneruje na celý následující den.

Read more
0 comments
8270 views

10 tipů, jak vybrat matraci, abyste se vyspali do růžova

Chcete-li být ráno svěží a plní energie, potřebujete spát ve zdravém prostředí a v přirozené poloze s oporou páteře. Zajistí vám to jedině pohodlná matrace, jejímuž výběru byste proto měli věnovat mimořádnou pozornost. Provedeme vás tímto procesem v 10 krocích a poradíme, čeho si všímat, ať už vybíráte matrace pro děti, studenty, dospělé, partnery, seniory, zdravotně znevýhodněné či jen k příležitostnému spaní.

Read more
0 comments
35583 views

Jakou životnost mají matrace a proč je potřeba je pravidelně měnit?

Matrace je spotřebním zbožím, které časem ztrácí svoje specifické vlastnosti. Jestliže jste matraci pořizovali před 10 lety nebo se ráno probouzíte unavení a s bolestí zad a kloubů, je na čase vyměnit starou matraci za novou. Jak poznat, že to má vaše matrace za sebou a proč je její výměna nevyhnutelná? 

Read more
0 comments
431 views

Matrace pro děti do 8 let a jejich hlavní požadavky

Proč je dobré kupovat jiné matrace pro děti do 8 let než pro dospělé?

Read more
0 comments
312 views

Co je to deska z kokosového vlákna a proč je dobré volit matraci která ji obsahuje

Pojďme se podívat nato co to vlastně je deska z kokosového vlákna a jaké jsou výhody pokud zvolíte matrace která desku obsahuje.

Read more
0 comments
488 views

Jaké asi budou ložnice budoucnosti?

Ložnice budoucnosti by mohly být více personalizované a přizpůsobené individuálním potřebám spících. Mohou být vybaveny moderními technologiemi, jako jsou senzory, které měří kvalitu spánku, a inteligentní osvětlení, které podporuje spánek a budík, který se synchronizuje s biorytmem spícího.

Read more
0 comments
303 views

Bolest krku a krční páteře a jak ji předejít

Drtivou většinu populace postihuje bolest zad a krční páteře vlivem hned několika faktorů a na ty se dnes podíváme a jak jím předejít.

Read more
0 comments
373 views

Proč jsou koňské žíně stále opodstatněné při výrobě matrací

Často lidé spojují koňské žíně se starou érou výroby matrací, má to však své opodstatnění i v této době, kdy díky kombinacím materiálu je možné vytvořit téměř dokonalou matraci. 

Read more
0 comments
325 views

Odhalte tajemství matrace pro alergiky

Máte-li doma alergika, určitě bojujete s roztoči na všech frontách. Zbavit se koberců, záclon, plyšáků a dalších lapačů prachu není až takový problém, ale jak vyřešit postel? Lůžkoviny se dají často prát, ale co matrace?

Read more
0 comments
318 views

Matrace kokos pohanka

Dříve obchody nabízely buď molitanové, nebo pružinové matrace. Dnes je výběr mnohem širší a tento sortiment charakterizují nejrůznější materiálové kombinace.

Read more
0 comments
473 views

Hlavní požadavky na matraci do dětské postýlky

Matrace do dětské postýlky musí především dobře podpírat páteř ve vývoji a co nejlépe odvádět vlhkost z lůžka.

Read more
0 comments
381 views

K čemu jsou dobré vysoké matrace

Odborníci doporučují minimální výšku matrace 10 cm, u zdravotní matrace však alespoň 15 cm. Vyšší matrace potřebují lidé dlouhodobě upoutaní na lůžko nebo trpící ortopedickými vadami.

Read more
0 comments
419 views

Pět důvodů pro nákup zdravotní matrace

Zdravotní matrace, nejlépe přírodní, je nezbytná pro účinný odpočinek po každodenní zátěži. Působí také jako prevence bolestí zad a dokáže předejít i dalším potížím, například alergiím.

Read more
0 comments
595 views

Od bolesti zad vám pomůže dobrá matrace

Bolesti zad jsou daní za chůzi po dvou končetinách. Patří mezi takzvané civilizační nemoci a alespoň jednou za život se s nimi setká 80 procent lidí. Co je však alarmující ještě více, i 75 procent dětí! Bolest zad je v populaci častější než bolest hlavy.

Read more
0 comments
550 views

Postele a matrace pro zdravý spánek

Ložnice je spojena s tím nejdůležitějším v životě – láskou, dětmi, čerpáním energie. Má být oázou klidu, odpočinku a zdravého spánku.

Read more
0 comments
531 views

Proč zvolit latexové matrace

Latexové matrace jsou odborníky považovány za jedny z nejkvalitnějších. Dokážou zajistit zdravý a ničím nerušený spánek po celou noc.

Read more
0 comments
987 views

Opravdu pomáhá dát si šlofíka, nebo je to jen ztráta času?

No, záleží jak kdy. Když spíte na Napsie matraci, tak vám šlofík určitě pomůže a jestli spíte na jakékoliv jiné matraci, tak nejspíš ne... Děláme si srandu (nebo ne?)

Read more
0 comments
1014 views

10 mýtů o dnu svatého Valentýna

Láska je opět ve vzduchu – regály plné srdcí, květin a svíček. Valentýn je dnem, kdy ona touží po tom, abyste o ni pečoval, ať se vám to líbí nebo ne.

Read more
0 comments
1613 views

Potřebujete extra tvrdou matraci?

Máte vyšší váhu, nebo svá záda nejlépe narovnáte na tvrdém podkladu? Právě pro vás jsou určeny extra tvrdé matrace ze sortimentu prodejce HS-matrace.

Read more
0 comments
2082 views

Matrace aloe vera

Víte, že můžete mít matraci obohacenou aloe vera, jednou z nejdéle známých léčivých rostlin? Už v Bibli stojí, že jí bylo posypáno tělo Ježíše Krista zabalené v plátně.

Read more
0 comments
1958 views

Jakou výšku matrace vybrat

Kromě materiálu, délky, tuhosti a nosnosti je u matrace důležitá také její výška. Vyšší matrace jsou pohodlnější, což platí zejména pro uživatele s vyšší váhou. Příznivé je, že k nim stačí pořídit levnější rošt.

Read more
0 comments
2042 views

Zdravotní matrace doporučené ortopedy

Zdravotní matrace doporučené ortopedy se obvykle skládají z přírodních materiálů – kaučuku, kokosových vláken, koňských žíní, mořské trávy či BIO pěny.Jejich konstrukce je zaměřena na dokonalou oporu těla, zejména páteře, a to při nočním spánku i denním odpočinku.

Read more
0 comments
4002 views

Chcete mít v posteli Angeliku?

Angeliku můžete mít v posteli den co den, a parádně si s ní užívat. Totiž s matrací Angelika, která je ve své oblasti stejně tak atraktivní jako filmová postava, která jí propůjčila název.

Read more
0 comments
2367 views

Matrace pro alergiky – základ boje proti roztočům

Latexové nebo pěnové matrace pro alergiky mají takové složení a strukturu, že v nich bakterie a roztoči nemají šanci přežít. Funkci těchto moderních matrací podporují i koňské žíně, vlákna agáve či potah s bylinami, který se snadno udržuje.

Read more
0 comments
2716 views
Produkt přidán do seznamu oblíbených
Produkt přidán k porovnání